Senzorul de mișcare a condus lumina stradală

Senzorul de mișcare a condus lumina stradală
Vorbeste acum
Detalii produs

Road Smart senzor de mișcare a condus lumina stradală:

Metodele de control ale străzilor existente în curte sunt relativ extinse, iar în mijlocul nopții nu există aproape nici mașini și oameni care să se plimbe în jurul parcului. Dacă iluminarea este oprită, nu este nici pericolul uman, nici securitatea, dar a fost luminată până în zori, ducând la un fenomen de lumină lungă toată noaptea. Consumul de energie este uimitor. Prin utilizarea tehnicii de inteligență a luminii stradale cu inducție cu radar (microunde), dezvoltată independent de compania noastră, vom realiza următoarele funcții: 1. Aplicarea tehnologiei fotosensibile, detectarea automată a iluminării ambientale în funcție de modificările sezonului, pornirea LED-ului sursa de lumină, pornirea luminii, oprirea luminii, cu precizie

2, prin setarea funcției de numărătoare inversă CPU, pentru a asigura iluminarea continuă continuă la miezul nopții, până la noaptea târziu, când mobilitatea persoanelor și a vehiculelor de a reduce, trecerea automată la modul de control inteligent radar (microunde), a început neîntrerupt , inițiativă emisă Semnalul de scanare cu microunde (cu o rază de acoperire de 8 metri) asigură iluminarea continuă și neîntreruptă atunci când senzorii și persoanele sunt prezente și se deplasează în zona de acoperire. Autovehiculul și oamenii întârzie automat trecerea la o stare de iluminare de iluminare slabă după ce au părăsit (putere normală 30%).

motion sensor led street light

QQ截图20170113114316.png

Socreat Electronics este unul dintre cei mai buni producători și furnizori de LED-uri de exterior din China, care sunt echipați cu un senzor de mișcare cu senzor de mișcare, proiectat cu ușurință în lumina străzii.
Anchetă