Lanterne solare integrate integrate

Lanterne solare integrate integrate
Vorbeste acum
Detalii produs

Road Smart integrat solare lumina soarele lumini de gradina:

1. Produsele integrate de lumini solare de grădină oferă o garanție de 3-5 ani, au sistem post-vânzare.

2. Toate produsele noastre au trecut certificarea CE și RoHS a Uniunii Europene și certificarea IP65 de înaltă rezistență la apă.

3. Noi integrăm cercetarea și dezvoltarea, producția, vânzările și integrarea și oferim servicii OEM și personalizate bazate pe furnizarea modelelor existente. Mai mult de 20 de ingineri sunt dispuși să meargă totul pentru orice ai nevoie!

4. Fabrica are zece ani de experiență în domeniul cercetării și dezvoltării și al producției în produse de energie solară. Cu o suprafață de 6.000 de metri pătrați de spațiu de producție și de birouri, compania produce în mod independent panouri solare și controale pentru a controla calitatea sursei și a reduce semnificativ costurile după vânzare.

5. Road Smart lumini integrate solare de gradina adopta Statele Unite ale Americii importate de înaltă eficiență de energie solară de film, Statele Unite ale Americii Puri sursa de lumina LED, bateria de putere litiu de calitate și cercetare independentă.

6. au brevete de 80pcs privind structura & aspectul & circuit.

7. Furnizarea de energie diferite, o varietate de produse de aplicații, cum ar fi lumini de gradina cu putere redusă, lumini de vile; lămpi de mare viteză; lămpi de alarmă pentru monitorizarea multifuncțională; acasă sisteme de iluminat de putere solară.

8. Luminile de grădină solare integrate, integrate cu sursa de lumină LED și panoul solar, controlate de un controler inteligent, pot reduce în mod eficient rata defecțiunilor, facilitează instalarea, economisesc foarte mult costurile de transport și de instalare și, de asemenea, reduc în mod eficient costul serviciilor post-vânzare.

9. Produsele au fost exportate în mai mult de 120 de țări de peste mări și au fost fabricate pentru o serie de mărci de mari dimensiuni de peste mări celebre. Ei au primit o mare recunoaștere de la clienți.

Road Smart integrat lumini solare de gradina

Socreat Electronics este unul dintre cei mai buni producători și furnizori de LED-uri de exterior din China, dotați cu un proiect integrat de proiectare a luminilor solare integrate, bun venit la produsele en-gros din fabrica noastră.
Anchetă