Profilul Companiei

Socreat Electronics Technology Limited este o întreprindere de înaltă tehnologie joint venture din Hongkong și continentală, specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de lumini LED inteligente. Bazându-ne pe concepția "Vino de la natură, creați viitorul nostru", ne concentrăm asupra cercetării și dezvoltării, producției și vânzărilor de înaltă calitate, toate într-o singură lumină de grădină solară, toate într-o lumină solară, sistem portabil de iluminat solar.

Socreat are o echipă profesionistă de cercetare și dezvoltare care compune din ingineri cu experiență cu LED-uri și designeri de iluminat. Avem o forță tehnică solidă și o experiență bogată în proiectarea produselor și colaborăm cu profesori și experți de la Universitatea Xi'an Jiaotong și Universitatea Xi'an din știință și tehnologie pentru a oferi clienților cele mai bune produse.

Road Smart este o nouă marcă a companiei Socreat, sistemul de management al mărcilor, format în mod oficial în anul 2016. Suntem siguri că acest brand nou va fi superstar în întreaga lume, conducând dezvoltarea pieței luminoase a străzilor. În calitate de lider, insistăm pe o direcție de "expert în iluminare inteligentă, lumină în lume", menținând cercetarea și dezvoltarea în produse de iluminat inteligente și îmbunătățind calitatea luminii. Noi creăm un mediu de viață mai confortabil, mai eficient din punct de vedere energetic și de calitate, prin înțelepciune.


6362032933959691797566317.jpg


QQ图片20170118163202.jpg


QQ图片20170118163159.jpg