Profilul companiei

Socreat Electronics Technology Limited este o întreprindere de înaltă tehnologie mixtă la Hongkong şi continentală, specializată în R & D, producţie şi vânzări de corpuri de iluminat LED inteligent. Bazate pe Conceptia "Provin din natura, de a crea viitorul nostru", se concentreze pe R & D, producţie şi vânzări de înaltă calitate toate într-o singură lumină solară Gradina, toţi suntem în sistem de un solară lumina, portabil solare iluminat stradal.

Socreat are o R & D echipă de profesionişti care compune LED driver ingineri cu experienţă şi designeri de iluminat. Avem o rezistenţă solidă tehnice şi bogată experienţă în design de produs, şi colaborăm cu profesori şi experţi de la Universitatea Jiaotong din Xi'an şi Xi'an Universitatea de ştiinţă şi tehnologie pentru a oferi clientilor cele mai bune produse.

Smart rutier este un nou brand de Socreat companie, sistemul de management de brand în continent oficial formarea în 2016. Suntem sigur acest brand nou va fi super star în toată lumea, conducând dezvoltarea pieţei lumina strada solare. Ca un lider, Insistăm pe o direcţie "expert în iluminat inteligent, lumina lumii", păstrând R & D în produse de iluminat inteligent şi îmbunătăţire a calităţii de lumina. Suntem crearea unui mediu de viaţă mult mai confortabil, mai eficient energetic, mai mare calitate de înţelepciune.

Asigurarea calității

Compania noastra detine echipamente avansate de testare şi inginer profesionale şi calificată, care strict control întregul proces inclusiv materialul la achiziţiile, fabricarea procedura şi produse finite. Toate testele de fiabilitate sunt în strictă conformitate cu produse militare. Produsele noastre sunt complet în conformitate cu cerintele standardelor internaţionale, cum ar fi UL, CE, FCC, RoHS şi aşa mai departe.

Tur de fabrică

Fabrica noastra este situat în Gushu, Bao'An district din Shenzhen, care este electronics manufacturing center din China.

Gushu este la numai 2 staţii de metrou de Aeroportul din Shenzhen, este convenabil pentru vizita dvs.

Deci, dacă sunteţi interesat în LED, vă rugăm să nu ezitaţi să ne vizitaţi, călduros bun venit!

Viziune curaj:

Ca un lider în iluminat inteligent.

Direcţia Enterprise:

Expert în iluminat inteligent, lumina lumii.

Concepţia Enterprise:

Provin din natura, de a crea viitorul nostru.

Valoarea întreprinderii:

Oferta clienţii, angajaţii, acţionarii şi afaceri

parteneri o platformă în cazul în care puteţi crea şi realiza visele;

respectăm şi să încurajeze abilităţile şi creativitatea.